Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wat ben ik geschrokken van het nieuws dat een homo-echtpaar afgelopen weekend in Arnhem in elkaar is geslagen, omdat ze hand in hand liepen. Wat is er toch aan de hand in de wereld, in ons kleine kikkerlandje, dat mensen niet mogen zijn zoals ze zijn.

Ik kan me hier vreselijk boos over maken. Stop nu alsjeblieft toch eens met die intolerantie. Neem mensen zoals ze zijn, houd eens op met iedereen maar in een hokje te stoppen. Ieder mens is mooi en goed zoals hij is. Waarom kunnen we dat niet gewoon accepteren. Met mijn debuutroman 'Omdat de natuur anders besliste' wil ik homoseksualiteit bespreekbaar maken, omdat ik vind dat dat in deze maatschappij weer heel erg hard nodig is. Lees hieronder maar eens het relaas van het belaagde homostel in Arnhem, dat een van hen op facebook plaatste. Ik krijg er kippenvel van. ik hoop jij ook! Dit mag namelijk nooit meer gebeuren.!

Helaas zijn Ronnie en ik dan ook slachtoffer geworden van een hate-crime richting homo's , na het stappen in Arnhem zijn we met zijn tweeën bij naar huis lopen geprovoceerd omdat wij min of meer hand in hand liepen (wat we wel vaker doen wanneer we alleen zijn, of lopen) maar daardoor dus belaagd werden door een groep Marokkanen met een leeftijd tussen de 14 en 18 jaar. Ik heb altijd gezegd dat we ons niet gek zouden laten maken en ons niet zouden laten kennen en dat deden we dus. Helaas had een van de gasten dus blijkbaar een betonschaar bij zich en na wat schelden op en neer werd het trekken en zo werd het opeens duwen en zo escaleerde zelfs uiteindelijk de boel volledig en kwamen al die gasten tegelijk op ons , voordat ik het wist was Ronnie uit m'n buurt getrokken en had ik 3 man op me. Ik vocht me eruit maar hoorde opeens Ronnie schreeuwen dat al zijn voortanden eruit geslagen waren door een van die Marokkanen met dus die betonschaar, ik ging erop af en de rest van hun vluchtte opeens weg en uiteindelijk kon ik richting Ronnie rennen en wat blijkt; zijn bovenste lip is ingescheurd en hij is maar liefst 4 voortanden en deels een 5e tand kwijt door de klappen, de lip is inmiddels gehecht in het ziekenhuis maar de tanden zijn een groter probleem en moeten opnieuw gezet worden. We moeten zo al naar een spoedtandarts.

Wat een leuke stapavond was, is een nachtmerrie geworden wat ik mij persoonlijk aangrijp.

Dat dit nog kan gebeuren anno 2017 is onbegrijpelijk en niet te snappen want uiteindelijk zijn wij gewoon Nederlanders in ons eigen land maar het mag zo blijkbaar dus niet zijn qua homoseksualiteit .