Een stukje schrijven kan iedereen. Een foutloos stukje tekst schrijven, wordt al wat moeilijker. Maar een tekst zo schrijven dat het de lezer van het begin tot het einde boeit, moet je een vakman laten doen.

Schrijven kun je niet leren, schrijven zit in je bloed. Je kunt je natuurlijk de spellingsregeltjes eigen maken, maar echt je gevoel in een tekst leggen, dat moet in je zitten. Precies verwoorden wat er om je heen gebeurt, maar ook dingen opschrijven zoals een ander ze verwoord wil zien, daarvoor is inlevingsvermogen nodig. 
Die dingen heb ik allemaal aan boord en daarom denk ik dat jouw teksten en ideeën bij mij in goede handen zijn. Een goede tekst zorgt ervoor dat jouw boodschap wordt uitgedragen en, heel belangrijk, wordt gelezen. En daar gaat het uiteindelijk toch om.

Ik heb ondertussen ook ervaring in het schrijven van boeken en kan je daarom ook helpen bij het schrijven van jouw (levens)verhaal. Ik kan zelfs als co-auteur of ghost writer jouw vertellingen samenvatten tot een echt boek. Dat kan over ieder onderwerp, omdat jij de expert bent en ik alleen maar het verhaal in een goede vorm kneed.