Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Daniël van Schijndel liet in juni weten dat hij graag mijn debuutroman wilde lezen. Op de vraag waar hij die kon kopen, stelde ik voor dat hij dat rechtstreeks bij mij kon doen. Toen ik hem voorstelde dat ik het boek dan ook zou kunnen signeren, werd hij helemaal enthousiast. Eind van die week zat hij bij mij aan de koffie en maakte trots een selfie met zijn gesigneerde exemplaar in de hand.

En toen werd het een hele tijd stil, totdat deze kaart in de bus viel.

Een prachtige opsteker, waar ik opnieuw helemaal stil van word.

Dankjewel Daniël.

Mijn boek is nog steeds te koop bij Primera en Letters & Zo in Asten, Bruna in Someren en boekhandel Berkers in Deurne. Ook is mijn boek te bestellen in iedere boekwinkel en online boekhandel. Mocht je een gesigneerd exemplaar willen, neem dan even contact met mij op via Facebook, Twitter, LinkedIn, of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..