Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wat vind ik het ontzettend leuk dat bekende Nederlander Sofie van den Enk mijn boek 'Homoseksualiteit is geen keuze' (voorheen 'Omdat de natuur anders besliste') heeft willen lezen. Dit naar aanleiding van haar programma 'Ouders uit de kast', dat afgelopen jaar werd uitgezonden op NPO3. Sofie schreef het volgende over mijn boek:

Net als bij mijn programma ‘Ouders uit de kast’ weet Marie Louise dit belangrijke thema op de kaart te zetten. Dat doet ze op een openhartige en persoonlijke manier, waar ik veel respect voor heb.

Sofie van den Enk.

 In Ouders uit de kast volgde Sofie van den Enk jongeren waarvan één van de ouders na een jarenlang heterohuwelijk uit de kast is gekomen. We horen hun verhaal, maar ook dat van de ouders.

Sofie is onder meer presentator Keuringsdienst van Waarde NPO3 en Ouders uit de kast, auteur van De Melkfabriek en de Schoolfabriek, columnist bij Opzij/Ouders van Nu, dagvoorzitter en oud-winnaar Wie is de Mol? in 2014.

Zij won onder meer de Philip Bloemendalprijs 2008 en Cameretten 2001.

Wil je meer weten over mijn boek, klik dan hier.