Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Nou, daar zit ik dan als eigenaar van een tekstbureau achter mijn laptop aan mijn blog te werken. Het voelt nog steeds vreemd moet ik je zeggen, maar tegelijkertijd heeft het ook wel iets spannends, iets uitdagends. Naast me ligt een rapport van mijn eerste klant dat ik zo meteen eerst eens helemaal door ga lezen. En als ik dat uit heb, begin ik daadwerkelijk aan mijn eerste klus, tenminste voor mijn eigen tekstbureau dan. De klussen die ik de afgelopen 25 jaar heb gedaan op tekstgebied zijn al lang niet meer te tellen.

Ondertussen wordt er op de achtergrond nog flink geschaafd aan allerlei dingen. De puntjes moeten nog op de i worden gezet. Breedtalig wordt BreedTalig - let op het subtiele verschil - en mijn mail, mijn post en, heel belangrijk, mijn rekeningen moeten nog voorzien worden van het logo van BreedTalig. Zelfs het icoontje dat verschijnt als je naar mijn website gaat (is nu het icoon van de browser) wordt een verkleinde uitgave van mijn logo. Dat zijn dan weer van die kleine dingen waar mijn hubby Paul aan denkt. En zo zetten we samen de laatste puntjes op de i.