Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Eindelijk heb ik dan de rust gevonden om aan mijn tweede boek te beginnen. Het was weer even wennen, maar langzaam maar zeker begint het weer te komen. Hieronder een heel kort voorproefje van mijn schrijverij.

Vol ongeloof staarde Amber naar haar telefoon. Langzaam voelde ze het bloed uit haar hoofd wegstromen. In haar oren klonk een donderend geraas en haar hele lichaam begon te beven. Pareltjes zweet dansten op haar voorhoofd en neus en deden uiteindelijk een aanval op haar bovenlip. Zonder geluid te maken zakte ze in elkaar en haar telefoon gleed zachtjes uit haar trillende handen.
Hoe lang ze op de vloer van haar kamer had gelegen, wist ze niet, maar toen ze zich weer herinnerde wat er was gebeurd, schoot ze als een speer overeind. Ze speurde om zich heen naar haar telefoon en vond die uiteindelijk onder het bed. Met onvaste hand probeerde ze haar pincode in te toetsen, maar dat mislukte. Na een tweede poging verscheen het startscherm op haar telefoon. Ze slaakte een diepe zucht voordat ze opnieuw met haar vinger op het icoontje van WhatsApp tikte.
Haar maag kromp ineen toen ze opnieuw met het bericht geconfronteerd werd. Trillend als een riet drukte ze op “bericht verwijderen”, maar het was al te laat. Het kwaad was geschied. Huilend liet ze zich op haar bed vallen.

Wil je nog wat weten over mijn debuutroman 'Omdat de natuur anders besliste'? Kijk dan op de knop 'boek' of ga naar www.breedtalig.nl/boek.